Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Омлет с плънка от гъби, моркови и сирене Едам
Омлет с плънка от гъби, моркови и сирене Едам

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за омлета /две порции/:
6 яйца
за плънката:
100 гр. гъби
2 средно големи моркова
100 гр. сирене Едам
олио
сол за овкусяване
Изпържете два омлета от по три яйца. Измийте и настържете морковите. Изпържете ги в сгорещена мазнина /2-3 с.л. олио/. Добавете нарязаните на филийки гъби. Пържете и бъркайте до омекване на гъбите. Овкусете със сол. Преди да свалите тигана от огъня, прибавете сиренето Едам и разбъркайте.
В подходящ съд сложете омлета, прибавете от плънката и загърнете. Поднесете топъл, с подходяща гарнитура.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Омлет с плънка от гъби, моркови и сирене Едам
От форум:
От друг сайт: