Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Маринована риба цаца
Маринована риба цаца

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг. почистена от главите цаца
300 гр. едра сол
200 мл. оцет
олио
черен пипер
От солта, оцета, черния пипер и 1 литър и половина вода се приготвя марината. Рибата се слага в маринатата, като престоява в нея 24 часа. След това се измива и се разпределя в малки бурканчета. Отгоре зе залива с олио. Бурканчетата се затварят с найлонови капачки и се съхраняват в хладилник.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

мммммм страхотна рецептичка, нашето семейство обожаваме нашенската си цаца, само не разбрах след колко време може да се консумира или веднага?
Ако желаете, може да сложите линк към Маринована риба цаца
От форум:
От друг сайт:
Живка Андонова