Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Маринована риба цаца

Маринована риба цаца

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 кг. почистена от главите цаца
300 гр. едра сол
200 мл. оцет
олио
черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Маринована риба цаца

От солта, оцета, черния пипер и 1 литър и половина вода се приготвя марината. Рибата се слага в маринатата, като престоява в нея 24 часа. След това се измива и се разпределя в малки бурканчета. Отгоре зе залива с олио. Бурканчетата се затварят с найлонови капачки и се съхраняват в хладилник.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар18 Декември 2011
Живка Андонова
Може да се консумира веднага!
Аватар16 Декември 2011
Татяна Караджова
мммммм страхотна рецептичка, нашето семейство обожаваме нашенската си цаца, само не разбрах след колко време може да се консумира или веднага?



Ако желаете, може да сложите линк към Маринована риба цаца


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама