Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Маринована риба цаца
Маринована риба цаца

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг. почистена от главите цаца
300 гр. едра сол
200 мл. оцет
олио
черен пипер
От солта, оцета, черния пипер и 1 литър и половина вода се приготвя марината. Рибата се слага в маринатата, като престоява в нея 24 часа. След това се измива и се разпределя в малки бурканчета. Отгоре зе залива с олио. Бурканчетата се затварят с найлонови капачки и се съхраняват в хладилник.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

мммммм страхотна рецептичка, нашето семейство обожаваме нашенската си цаца, само не разбрах след колко време може да се консумира или веднага?
Ако желаете, може да сложите линк към Маринована риба цаца
От форум:
От друг сайт:
Живка Андонова