Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Маринована риба цаца
Маринована риба цаца

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг. почистена от главите цаца
300 гр. едра сол
200 мл. оцет
олио
черен пипер
От солта, оцета, черния пипер и 1 литър и половина вода се приготвя марината. Рибата се слага в маринатата, като престоява в нея 24 часа. След това се измива и се разпределя в малки бурканчета. Отгоре зе залива с олио. Бурканчетата се затварят с найлонови капачки и се съхраняват в хладилник.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

мммммм страхотна рецептичка, нашето семейство обожаваме нашенската си цаца, само не разбрах след колко време може да се консумира или веднага?
Ако желаете, може да сложите линк към Маринована риба цаца
От форум:
От друг сайт:
Живка Андонова