Начало » Супи » Рецепти за Зеленчукови супи » рецепта Крем супа от червено цвекло и тиква
Крем супа от червено цвекло и тиква
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 глави добре сварено червено цвекло
2 моркова
около 300-400 гр. тиква
хималайска сол
1 с.л. заквасена сметана (по желание)
Сварявате в подсолена вода морковите и тиквата. След като се сварят, в отделен съд изсипвате бульона от сварените зеленчуци. Пасирате цвеклото, моркова и тиквата със 100 мл. от бульона. След като всичко се пасира добре, добавяте заквасената сметана и сол на вкус. (Имайте предвид, че цвеклото, тиквата и моркова имат леко сладникав вкус.) След това според това каква гъстота желаете да има крем супата, добавяте по малко от бульона и разбърквате добре.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Крем супа от червено цвекло и тиква
От форум:
От друг сайт: