Начало » Супи » Рецепти за Зеленчукови супи » рецепта Крем супа от червено цвекло и тиква
Крем супа от червено цвекло и тиква

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 глави добре сварено червено цвекло
2 моркова
около 300-400 гр. тиква
хималайска сол
1 с.л. заквасена сметана (по желание)
Сварявате в подсолена вода морковите и тиквата. След като се сварят, в отделен съд изсипвате бульона от сварените зеленчуци. Пасирате цвеклото, моркова и тиквата със 100 мл. от бульона. След като всичко се пасира добре, добавяте заквасената сметана и сол на вкус. (Имайте предвид, че цвеклото, тиквата и моркова имат леко сладникав вкус.) След това според това каква гъстота желаете да има крем супата, добавяте по малко от бульона и разбърквате добре.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Крем супа от червено цвекло и тиква
От форум:
От друг сайт: