Начало » Супи » Рецепти за Зеленчукови супи » рецепта Крем супа от червено цвекло и тиква
Крем супа от червено цвекло и тиква

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 глави добре сварено червено цвекло
2 моркова
около 300-400 гр. тиква
хималайска сол
1 с.л. заквасена сметана (по желание)
Сварявате в подсолена вода морковите и тиквата. След като се сварят, в отделен съд изсипвате бульона от сварените зеленчуци. Пасирате цвеклото, моркова и тиквата със 100 мл. от бульона. След като всичко се пасира добре, добавяте заквасената сметана и сол на вкус. (Имайте предвид, че цвеклото, тиквата и моркова имат леко сладникав вкус.) След това според това каква гъстота желаете да има крем супата, добавяте по малко от бульона и разбърквате добре.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Крем супа от червено цвекло и тиква
От форум:
От друг сайт: