Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Кисело зале с ориз в гювеч
Кисело зале с ориз в гювеч

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
кисело зеле
250 гр ориз
червен пипер
олио
Наливаме в гювеча малко олио, след това нареждаме част от нарязаното кисело зеле. Омесваме го с 1 с.л. червен пипер. Добавяме половината ориз и отново разбъркваме. Добавяме още малко олио. Слагаме пак от киселото зеле, омесено с червен пипер. Отново ориз и омесваме всичко добре. Наливаме малко олио и доливаме с вода. Печем на умерена фурна до готовност.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Сигурно е много вкусно!
Ако желаете, може да сложите линк към Кисело зале с ориз в гювеч
От форум:
От друг сайт:
Даниела Иванова