Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Кисел

Кисел

Разпечатай

от готварската книга на Елена Пенчева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

700 мл. пасиран компот (от ягоди, праскови, кайсии)
50 гр. царевично нишесте
захар на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Кисел

Пасираният компот поставяте на котлона. Размивате нишестето със 100 мл вода или прясно мляко. Когато компотът стане горещ добавяте лъжица по лъжица от нишестето като бъркате енергично. В зависимост от това колко гъст е компота ще прецените каква част от нишестето да добавите. Когато прецените че сте постигнали желаната гъстота добавяте захар на вкус.

Сервирате в купички, аз добавям бисквитки. Става като бисквитена торта в купички.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Кисел


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама