Публикувана от Илияна Димова на 07 Октомври 2012
![]() | Необходими продукти 3 яйца 1 ч.ч. настърган кашкавал 1 бакпулвер 1/2 ч.чаша вода 3 суп.лъж. твърд маргарин 1 ч.лъж. сол брашно |
Затопляме леко водата. Добавяме маргарина, кашкавала, 2 яйца и 1 ч.лъж. сол. Разбъркваме добре. Сипваме брашно, смесено с бакпувлер и замесваме тесто. Покриваме с кърпа и държим на хладно около 10-15 минути. След това разточваме върху набрашнена повърхност кора с дебелина около 0,5 мм. Режем ленти и усукваме. Подреждаме в намазана с мазнина тавичка на разтояние. Намазваме с яйце и изпичаме в загрята на 180 градуса фурна с горещ въздух. |