Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Гарнитури » рецепта Картофки с розмарин

Картофки с розмарин

Разпечатай

от готварската книга на Нина Райчева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

картофи
зехтин
сол
розмарин
алуминиево фолио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Картофки с розмарин

Картофите се нарязват на едро. Нареждат се върху лист алуминиево фолио, посоляват се на вкус, поливат се със струйка зехтин и се добавят няколко стръкчета пресен розмарин или сух такъв. Прави се пакетче от фолиото, така че картофките да са добре запечатани и се пече около 30 - 40 минути в умерена фурна.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар26 Февруари 2013
Владимир Петровски
Картофките във фолио са много хубави. Обикновено към тях добавям розмарин на връхчета, мащерка, риган, чубрица и пасиран чесън, олио/зехтин. Пека ги 45 минути на фурна при температура 180 градуса. После използвам като канапе на месни ястия.



Ако желаете, може да сложите линк към Картофки с розмарин


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама