Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Имамбаялдъ
Имамбаялдъ

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 патладжана
2 моркова
2 домата
2 глави кромид лук
2 зелени чушки
1-2 щипки сол
олио
магданоз
Патладжаните се разрязват на две и се издълбават. Посоляват се и се оставят настрана. В тиган се слага нарязаният лук да се запържи. Добавят се нарязаните чушки, домати, моркови, разбърква се добре, добавя се сол и се оставят да се задушат за 10 минути. Добавя се накълцания на ситно магданоз.
Патладжаните се запържват до златисто, след това се подреждат върху оризова хартия, да се изцедят. Патладжаните се подреждат в тавичка и се пълнят със сместа. Слагат се в загрята на 180 градуса фурна, за 40 минути.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Имамбаялдъ
От форум:
От друг сайт: