Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Ястие Маг Жиров
Ястие Маг Жиров
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 пилешки филета
1 топено сирене "Роса" (натурално)
80 гр. пастет от черни маслини
1 яйце за паниране
галета за поръсване
4/5 картофа за гарнитура
олио за пържене
Филетата разрязваме от едната страна по дължина, за да стане като джоб и леко ги посоляваме. Намазваме ги с топеното сирене, като се стараем максимално да го надробим. Слагаме по същия начин и маслиновия пастет. Затваряме филетата, панираме ги в яйцето и ги запечатваме с галетата. Пържим в добре нагрято олио за около 10/15 минути или до готовност. Картофите за гарнитурата нарязваме на филийки, като можем и тях да панираме леко, а след това ги пържим в олио.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Това се оказа вкусно ястие и се получава както е на снимката. При възможност пак ще го направим
Ще се радвам някой да сподели как му се е получила рецептата, тъй като при мен не винаги изглеждаха по този начин :))
Ако желаете, може да сложите линк към Ястие Маг Жиров
От форум:
От друг сайт:
Tanya Doycheva