Начало » Закуски » Рецепти за Палачинки » рецепта Хрупкави гофрети
Хрупкави гофрети

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
125 г масло
3 яйца
1 с.л. захар
1 щипка сол
1 ванилия
1/2 ч.ч. вода
брашно около 150г
Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се разтопеното масло, щипка сол, ванилията, водата и брашното като се разбърква хубаво. Получава се тесто по - гъсто от боза, почти като кексово. Пече се в гофретник като не е необходимо формата да се маже с мазнина, т.к. има доста масло в сместа. От това количество излизат 6 броя гофрети.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Хрупкави гофрети
От форум:
От друг сайт: