Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Грис ябълка и канела
Грис ябълка и канела

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150 г захар
1 пакет грис ябълка и канела
1 литър прясно мляко
шоколадови пръчици
В 200 мл прясно мляко се разтваря гриса. Останалото мляко или вода се загрява със захарта, добавя се разтворения грис и се бърка докато се сгъсти. Разпределя се в купички, отгоре се поръсва с ядки, шоколадови пръчици или плодове. Охлажда се и сервираме. Да ви е сладко !
Още рецепти за Кремове
Мляко с два вида грис и сладко от вишни
Десерт крем ванилия с руло и конфитюр
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Грис ябълка и канела
От форум:
От друг сайт: