Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Грис ябълка и канела
Грис ябълка и канела

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150 г захар
1 пакет грис ябълка и канела
1 литър прясно мляко
шоколадови пръчици
В 200 мл прясно мляко се разтваря гриса. Останалото мляко или вода се загрява със захарта, добавя се разтворения грис и се бърка докато се сгъсти. Разпределя се в купички, отгоре се поръсва с ядки, шоколадови пръчици или плодове. Охлажда се и сервираме. Да ви е сладко !
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Грис ябълка и канела
От форум:
От друг сайт: