Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Грис ябълка и канела
Грис ябълка и канела

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150 г захар
1 пакет грис ябълка и канела
1 литър прясно мляко
шоколадови пръчици
В 200 мл прясно мляко се разтваря гриса. Останалото мляко или вода се загрява със захарта, добавя се разтворения грис и се бърка докато се сгъсти. Разпределя се в купички, отгоре се поръсва с ядки, шоколадови пръчици или плодове. Охлажда се и сервираме. Да ви е сладко !
Още рецепти за Кремове
Мляко с два вида грис и сладко от вишни
Десерт крем ванилия с руло и конфитюр
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Грис ябълка и канела
От форум:
От друг сайт: