Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Градинарски омлет
Градинарски омлет

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 тиквичка
2 зелени чушки
2 червени чушки
1/2 връзка магданоз
3-4 скилидки чесън
3-4 с. л. олио
2 глави лук
3-4 с. л. брашно
7 яйца
1 бакпулвер
черен пипер
100 гр кашкавал
200 мл сметана за готвене
сол
Задушете лука в малко мазнина. Добавете пресования чесън и нарязания магданоз. Разбъркайте и свалете от огъня. Изсипете го в чиния. В същият тиган задушете зелените чушки и тиквичката, нарязани на кубчета за около 10-15 минути. Изсипете и тях в друга чиния. Задушете и червените чушки в малко мазнина. Разбийте яйцата със сметаната, настъргания кашкавал, сол и черен пипер на вкус. Добавете брашното и бакпулвера и разбъркайте.
Разделете сместа на три части и във всяка сипете (в една-лука, в друга-тиквичките със зелените чушки и в трета-червените чушки). В намаслена и набрашнена тава сипете, първо сместа с лука, после червените чушки и най-отгоре тиквичките със зелените чушки. Печете на 180 градуса за около 40 минути. Консумирайте топло или студено.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Градинарски омлет
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова