Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Фритата с кайма

Фритата с кайма

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Константинова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

8 бр. яйца
250 гр. кайма
100 гр. шунков колбас
2 зелени чушки
100 гр. кашкавал
150 гр. гъби
150 гр. сирене
сол
универсална подправка
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Фритата с кайма

Разбийте яйцата. Прибавете каймата и разбъркайте. Нарежете чушките, гъбите и кашкавала на малки парченца. Натрошете сиренето. Прибавете солта и подправката и смесете и разбъркайте всичко до хомогенна смес.

В сгорещена тавичка, застлана с домакинска хартия и подмазнена с олио, изсипете сместа. Изпечете в силна фурна. Поднесете с подходяща салата.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Фритата с кайма


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама