Начало » Украса » Рецепти за Глазури » рецепта Домашен течен шоколад

Домашен течен шоколад

Разпечатай

от готварската книга на Radka Petrova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 ч.ч. вода
1 ч.ч. захар
125 гр. масло
250 гр. сухо мляко
8 с.л. разтворимо какао

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Домашен течен шоколад

Водата (250 мл) и захарта се загряват. Добавя се кравето масло, като се стопи се снема от огъня. Добавят се сухото мляко и какаото и се разбърква до получаване на крем. Може да се използва за глазура на торти, пасти и рула.



Още рецепти за Глазури

Рецепта за Великденски яйца - II вариант Великденски яйца - II вариант

Рецепта за Великденски яйца Великденски яйца

Рецепта за Шоколадова глазура Шоколадова глазура

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (4)


Аватар31 Юли 2021
Peti A
Изпробвах и стана кусно. Има гладкост и аромат.Течният шоколад който се получи не е с голяма гъстота, която очаквах. Стана по течен, но въпреки това пак е вкусен, може би сухото мляко което сега се продава в магазините не е с качеството, което е било преди.Изпробвах не сладко натурално какао, тъмно на цвят, което пък му даде хубав шоколадов вкус.
Много добро......
Много хубав десерт!
Сещам се за този шоколад - но със сухо мляко "Лактан" нали? Със сегашното сухо мляко дано стане.



Ако желаете, може да сложите линк към Домашен течен шоколад


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама