Начало » Украса » Рецепти за Глазури » рецепта Домашен течен шоколад
Домашен течен шоколад

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 ч.ч. вода
1 ч.ч. захар
125 гр. масло
250 гр. сухо мляко
8 с.л. разтворимо какао
Водата (250 мл) и захарта се загряват. Добавя се кравето масло, като се стопи се снема от огъня. Добавят се сухото мляко и какаото и се разбърква до получаване на крем. Може да се използва за глазура на торти, пасти и рула.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Много добро......

Много хубав десерт!
Сещам се за този шоколад - но със сухо мляко "Лактан" нали? Със сегашното сухо мляко дано стане.
Ако желаете, може да сложите линк към Домашен течен шоколад
От форум:
От друг сайт:
Peti A