Начало » Украса » Рецепти за Глазури » рецепта Домашен течен шоколад
Домашен течен шоколад
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 ч.ч. вода
1 ч.ч. захар
125 гр. масло
250 гр. сухо мляко
8 с.л. разтворимо какао
Водата (250 мл) и захарта се загряват. Добавя се кравето масло, като се стопи се снема от огъня. Добавят се сухото мляко и какаото и се разбърква до получаване на крем. Може да се използва за глазура на торти, пасти и рула.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Много добро......
Много хубав десерт!
Сещам се за този шоколад - но със сухо мляко "Лактан" нали? Със сегашното сухо мляко дано стане.
Ако желаете, може да сложите линк към Домашен течен шоколад
От форум:
От друг сайт:
Peti A