Начало » Закуски » Рецепти за Други закуски » рецепта Чурос
Чурос

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 яйца
1 ч ч брашно София Мел
1 ч ч прясно мляко
5 с л захар
1 ч л масло
олио за пържене
1 ванилия
Кипваме прясното мляко, захарта, маслото, ванилията. Сипва се брашното, бъркаме на гъсто тесто и охлаждаме за 1 минута. Добавят се яйцата едно по едно и още се разбърква да не стане на бучки. Тестото сипваме в пош с накрайник звезда и шприцоваме в загрято олио, като края се реже с ножичка. Пържим от двете страни на умерен котлон, изваждаме върху хартия да попие мазнината. Поръсваме с пудра захар и сервираме.
Още рецепти за Други закуски
Солен кекс със сирена, маслини и семена
Мекици с кисело и прясно мляко
Панирани филии от козунак с аромат на канела и коняк
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Чурос
От форум:
От друг сайт: