Начало » Предястия » Рецепти за Студени предястия » рецепта Червени гъбки
Червени гъбки
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 твърдо сварени яйца
3 малки домата
сол
черен пипер
майонеза
магданоз
Сварените и обелени яйца се отрязват по малко от двата края, за да могат да стоят изправени. Доматите се измиват, подсушават се и от тях се изрязват шапчиците на гъбките. Отрязаната страна се подправя със сол и черен пипер и леко се издълбава. Доматите се поставят върху яйцата. Върху тях с шприц се правят точки от майонеза. Магданозът се слага за украса като трева.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Червени гъбки
От форум:
От друг сайт:
Nikolai Lukov