Начало » Десерти » Рецепти за Други десерти » рецепта Брауни с тиква

Брауни с тиква

Разпечатай

от готварската книга на Mariyana Kovacheva

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за тъмния блат:
1/2 ч. олио
1 ч. захар
2 яйца
2/3 ч. брашно
1 п. ванилия
1 ч.л. канела
1/4 ч.л. сол
1/2 ч.л. бакпулвер
1/2 ч. какао на прах

за тиквения блат:
1 яйце
1/2 ч. захар
3 с.л. кисело мляко
2 с.л. препълнени брашно
2/3 чаша със сварена тиква
1 п. ванилия
1/2 ч.л. канела

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Брауни с тиква

Пресяваме брашното с бакпулвера, добавяме канелата, солта и какаото. В друг съд разбиваме едно по едно яйцата, захарта и олиото. Прибавяме сместа към брашното и разбиваме. Сместа е тежка и гъста, това да не ви притеснява.

В друг съд разбиваме пюрето от тиква със захарта, канелата, киселото мляко, брашното, ванилията и яйцата. Отделяме 3-4 с.л. от кафявата смес за декорация.

Намазняваме формата с брашно и олио. Предварително сме включили фурната да се загрява. Сипваме първо кафявата смес, заравняваме по дъното и добавяме тиквената смес. От останалата тъмна смес сипваме по повърхността и с нож правим очертания да се получи мраморен ефект. Печем на 180 С на вентилатор, горен и долен реотан. Печем около 35 минути до покафеняване на сладкиша. След като го изключим, чакаме да поизстине и го местим от формата в поднос. Дегустираме изстинал. Да ви е сладко!



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Брауни с тиква


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама