Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Бисквитена торта - елха
Бисквитена торта - елха

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пакет кафяви бисквити закуска
400 мл прясно мляко
1 крем ванилия на д-р Йоткер готов за 3 минути
200 мл течна сладка сметна, разбита с 2 с. л. пудра захар
прясно мляко за потапяне на бисквитите
зелена боя за сладки
захарни перли за украса
В купа се разбива студеното прясно мляко с крем ванилията с миксер за 3 минути. Отделно се разбива сметаната с пудрата захар. Половината се сипва в крема и се разбърква. Останалата се оцветява със зелената боя за елхата.
В правоъгълна тавичка намазваме малко крем и редим един ред бисквити като всяка се топи в прясно мляко, отгоре се покриват пак с крем, нов ред бисквити, крем и т. н. до изчерпване на продуктите. С пош се оформя елхичката отгоре, украсяваме с перлички и оставяме на хладно. Бързо и много вкусно !
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бисквитена торта - елха
От форум:
От друг сайт: