Начало » Кулинарна обработка - задушаване

задушаване

Рецепта за Яхния съз зелен лук и агнешко месо

Яхния съз зелен лук и агнешко месо

Публикувано от: Живка Андонова  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 671  |  Снимки (1)
Тагове: агнешко месо, зелен лук, сол, червен пипер, олио, джоджен

Агнешкото месо се нарязва и се задушава. Когато е полуготово към месото се прибавят едро нарязаният зелен лук...

рецепта »

Рецепта за Ризото със сметана

Ризото със сметана

Публикувано от: Анелия Терзиева  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 657  |  Снимки (1)
Тагове: ориз, моркови, пилешко месо, гъби, магданоз, сол, черен пипер, кашкавал, заквасена сметана

Запържваме последователно морковите, гъбите и пилешкото месо. Добавяме ориза...

рецепта »

Рецепта за Дробчета на тиган

Дробчета на тиган

Публикувано от: Анелия Терзиева  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 589  |  Снимки (1)
Тагове: пилешки дробчета, гъби, бекон, зелени чушки, сол, черен пипер, магданоз

Дробчетата се измиват и се слагат за 10 мин. във вряща вода. Междувременно се запържват бекона, чушките и гъбите, наразяни на едро...

рецепта »

Рецепта за Задушени в масло картофи

Задушени в масло картофи

Публикувано от: Az-gotvia .bg  |  Коментари (1)  |  Рейтинг 762  |  Снимки (4)
Тагове: картофи, краве масло, вода, копър, сол

Нарязаните на кубчета картофи се обелват и сваряват в подсолена вода. Когато поомекнат ако водата е много се поизлива и се добавят маслото, копъра и други подправки по избор. Задушават се като се бъркат от време на време, за да не загорят.

рецепта »

Рецепта за Кълцани зелеви сарми

Кълцани зелеви сарми

Публикувано от: Az-gotvia .bg  |  Коментари (2)  |  Рейтинг 660  |  Снимки (3)
Тагове: лук, олио, кайма, ориз, сол, червен пипер, чубрица, магданоз, зеле, кисело зеле

Ястие с кайма, ориз и зеле. Лукът се нарязва и се слага в тиган с 6 с.л. олио и малко вода докато стане прозрачен. Добавя се каймата и се разбърква много добре до еднородна смес...

рецепта »

Рецепта за Друсан кебап

Друсан кебап

Публикувано от: Az-gotvia .bg  |  Коментари (4)  |  Рейтинг 1039  |  Снимки (2)
Тагове: свинско месо, олио, лук, сол

Това ястие се приготвя от обезкостено свинско месо, лук, олио и сол.

рецепта »



« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |





реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди