Яхния съз зелен лук и агнешко месо
Агнешкото месо се нарязва и се задушава. Когато е полуготово към месото се прибавят едро нарязаният зелен лук...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - задушаване
п>
Агнешкото месо се нарязва и се задушава. Когато е полуготово към месото се прибавят едро нарязаният зелен лук...
Дробчетата се измиват и се слагат за 10 мин. във вряща вода. Междувременно се запържват бекона, чушките и гъбите, наразяни на едро...
Нарязаните на кубчета картофи се обелват и сваряват в подсолена вода. Когато поомекнат ако водата е много се поизлива и се добавят маслото, копъра и други подправки по избор. Задушават се като се бъркат от време на време, за да не загорят.
Ястие с кайма, ориз и зеле. Лукът се нарязва и се слага в тиган с 6 с.л. олио и малко вода докато стане прозрачен. Добавя се каймата и се разбърква много добре до еднородна смес...
реклама