Пилешка супа без застройка
Пилешкото бутче се сварява и обезкостява, а бульонът се прецежда. Слага се в тенджера зехтинът да загрее...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Пилешкото бутче се сварява и обезкостява, а бульонът се прецежда. Слага се в тенджера зехтинът да загрее...
Картофите се сваряват, обелват и нарязват. Лукът се реже едро, магданозът ситно и се прибавят към картофите, овкусяват се с олио, сол и лимонов сок.
Млякото се слага да заври. Нишестето се разбърква със захарта и малко мляко, след това се прибавя към млякото и се разбърква постоянно, до сгъстяване...
Бобът се слага в студена вода да заври. Ври 5 мин. и му се сменя водата пак със студена...
Варим млякото. Разбиваме нишестето със захарта и малко мляко. Добавяме към млякото и разбъркваме до сгъстяване...
Сваряваме картофите, пасираме ги и към тях прибавяме крема сиренето, малко сол и малко маргарин...
Лека, лесна и вкусна супа, подходяща за дните след коледно-новогодишното преяждане.
Картофите, цвеклото и морковите се сваряват и настъргват поотделно. Овкусяват се на вкус със сол, оцет и олио...
Житото се сварява и се отцежда продължително време върху кърпа (5-6 часа). След това се смесва и разбърква със ситно смляните бисквити и орехите...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама