Пиле фрикасе
Бутчетата се сваряват, обезкостяват и месото се накъсва на дребни парчета. В тенджера се слагат олиото и маслото и като се загреят се добавя брашното...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Бутчетата се сваряват, обезкостяват и месото се накъсва на дребни парчета. В тенджера се слагат олиото и маслото и като се загреят се добавя брашното...
Цвеклото, морковите и картофите се сваряват поотделно. Всички зеленчуци се нарязват на кубчета, смесват се и се овкусяват...
Макароните се сваряват, отцеждат се и се слагат в купа. Лещата се сварява, отцежда се и се прибавя към макароните, объркват се хубаво...
Краката се варят много хубаво. След това се почистват, отделят се кокалите. Чесънът се обеслва, нарязва се и се добавя...
Слагаме ориза със 3-4 ч.ч.вода, ситно наразан морков и лук, олио и щипка сол...
Равните супени лъжици грис се изсипват във врящото на тих огън подсладено прясно мляко и се бърка до сгъстяване...
Месото се сварява предварително и се нарязва на дребно. В тенджера се загрява малко мазнина и се слагат ситно нарязания лук и чесън...
Лукът и морковите се нарязват на дребно и се задушават в олио и малко вода. Добавят се нарязаните картофи, грах, пресен лук, доматите и месото...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама