Консервирани кисели краставички - II вариант
Консервирани кисели краставички - корнишони с аспирин.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - без термична обработка
п>
Бисквитите се смилат с чопър на прах. Разтапяме на водна баня локума, шоколада и маслото...
Почистваме и измиваме зеленчуците. Нарязваме морковите, зелето на розички, а зелените домати надупчваме с вилица...
В буркана се слагат аспирина, солта, оцета и захарта. Карфиолът се накъсва на розички и се слага в буркани...
Зелените домати се измиват, дупчат се с игла и се редят в буркана заедно с морковите, целината и чесънчетата...
Нарязваме рулата на колелца, отделно смесваме шоколада и сметаната. В дълбока купа поставяме домакинско фолио за печене...
Изчистените чушки пържим във фритюрник и когато изстинат се белят. Нареждаме ги в тава, поставяме нарязаните моркови...
Наредете един ред бишкоти в дъното на правоъгълна форма за кекс и покрийте с омекнал сладолед...
Бисквитите се натрошават на едро и се заливат с хладкото мляко. Оставят се настрани...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама