Панакота с кисело мляко
Накиснете едното пакетче желатин с 5 с.л. вода и след като набъбне го загрейте в микровълнова фурна...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти » Рецепти за Парфета
Накиснете едното пакетче желатин с 5 с.л. вода и след като набъбне го загрейте в микровълнова фурна...
Един лесен сладкиш, с който да се подсладим здравословно в студените зимни дни.
Смиламе бисквитите с блендер или с помощта на шише. Смесваме размекнатото масло с бисквитите...
Наредете бишкотите изправени в купа (покрита с фолио), като ги напръскате с подсладено прясно мляко...
Яйцата се разбиват със захарта и към тях се добавя брашното. Изпечете във форма 24-26см...
Разбиваме белтъците със захарта на сняг. Прибавяме жълтъците и брашното и отново разбиваме...
От смлените орехи, захарта и маслото приготвяме твърдо тесто, което слагаме на дъното на подвижна форма за торта, като притискаме добре, за да се получи блат...
Студен кремообразен десерт със сметана, кисело мляко, горски плодове и натрошени целувки.
реклама
реклама