Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Внимателно филетираме рибата. Намазваме от двете страни с пестото, приготвено от пасираните магданоз, зехтин и чесън. Поставяме рибата върху кухненска хартия с кожата надолу и печем за около 10 мин във фурната. През това време приготвяме соса, като кипваме 2-3 с.л. дижонска горчица със 150 мл готварска сметана и малко вода до получаване на нужната гъстота. Овкусяваме с малко естрагон и сол и черен пипер на вкус. Поднасяме филетата риба върху още топлия сос и декорираме с каперси.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Подобни рецепти
Ципура на скараПоследни статии
Италиански коледни сладкиши с кафе Lavazza
Lavazza представя две рецепти за традиционни сладкиши, които се съчетават с кафе. Те се допълват със селектирани сортове кафе като специална съставка на класическите италиански десерти.
още »
Жаждата за кафе означава недостиг на сол и желязо в тялото
Диетологът Шон Уилкинсън твърди, че желанието за някаква храна в повечето случаи показва, че се нуждаем от отделни минерали или хранителни вещества.
още »
Отслабваме с краве сирене половин час преди лягане
Британски изследователи са доказали, че консумацията на определена храна преди лягане може да стимулира метаболизма.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
От форум:
От друг сайт: