Мъфини с боровинки и канела
В купа се смесват брашното, кафявата захар и канелата. Добавя се масло и с ръце се разтриват брашното и маслото докато се образуват трохи...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти
В купа се смесват брашното, кафявата захар и канелата. Добавя се масло и с ръце се разтриват брашното и маслото докато се образуват трохи...
За тестото са необходими само жълтъците, 5 лъжици захар, бакпулвера, ванилията, маргарина, брашното...
Изберете един голям или два по-малки портокала. Измийте ги старателно и настържете кората им на ренде...
В дълбока купа се разбиват маслото и захарта. В сместа се добавят едно по едно яйцата, като се бърка непрекъснато с миксер...
Олиото, яйцaтa, захарта и киселото мляко се изсипват в дълбока купа и се разбиват до получаването на еднородна смес...
Сиропът от агаве е 1,5 пъти по-сладък от захарта и е идеален неин заместител. Не случайно е наричан “медена вода” - по-сладък от меда, но не толкова гъст. Иначе агаве е растението, подобно на кактус, от което се прави текила.
В подсладеното прясно мляко и какао се потапят за малко бишкотите, редят се в поднос, намазват се с част от разбитата сметана...
Разбиваме маслото с пудрата захар много добре, поставяме останалите продукти и замесваме тесто...
От сместа се правят малки топчета с големина на черешки. После се потапят в разтворената червена боя и се овалват в кристална захар...
Разбиваме яйцата със захарта. Добавяме ванилиите и брашното, смесено с 1 бакпулвер...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | напред »
реклама