Начало » Десерти » Рецепти за Баклави » рецепта Весела Коледна баклава
Весела Коледна баклава

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
точени кори
плодови резенки
захарен сироп
ванилия
локум
халва
маргарин
яйца
Вземат се точените кори, поръсват се с предварително разтопеното масло и с яйце, поставя се локум и халва. Корите се навиват. Пекат се при 180 С. Горещото печиво се залива със захарен сироп, ароматизиран с ванилова есенция или ванилия на прах.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Весела Коледна баклава
От форум:
От друг сайт: