Начало » Десерти » Рецепти за Баклави » рецепта Весела Коледна баклава
Весела Коледна баклава

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
точени кори
плодови резенки
захарен сироп
ванилия
локум
халва
маргарин
яйца
Вземат се точените кори, поръсват се с предварително разтопеното масло и с яйце, поставя се локум и халва. Корите се навиват. Пекат се при 180 С. Горещото печиво се залива със захарен сироп, ароматизиран с ванилова есенция или ванилия на прах.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Весела Коледна баклава
От форум:
От друг сайт: