Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Великденски заек и агне във форми за печене
Великденски заек и агне във форми за печене

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
2 с.л. олио
Разбиваме яйцата и захарта с миксер, добавяме брашното, разбиваме с вилица и добавяме олиото. Намазваме формите с олио и изсипваме сместа, печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 15-20 минути. Изчакваме да изтинат и тогава се отварят формите.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Великденски заек и агне във форми за печене
От форум:
От друг сайт: