Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Чеснова пърленка
Чеснова пърленка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Млякото се затопля и в него се добавят маята, разтворена в прясното мляко и захарта, солта, олиото, киселото мляко и брашното. Замесва се меко тесто и се оставя да втаса за 30 минути. Разточва се на тънка кора и се намазва с краве масло, поръсва се с чубрица и скълцан чесън или чесън на прах. Пече се в загрята фурна за 25-30 минути. След като се извади се намазва с краве масло.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Чеснова пърленка
От форум:
От друг сайт: