Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Тутманик - II вид
Тутманик - II вид
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 ч.ч. брашно
2 яйца
5 с.л. олио
150 г. сирене
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. бакпулвер
1 ч.л. сол
червен пипер
В дълбок съд се разбиват яйцата, киселото мляко, олиото, настърганото сирене и солта. Брашното се пресява 2-3 пъти заедно с бакпулвера и постепенно се прибавя към останалата смес. Разбърква се добве и се изсипва в намазана с масло и поръсена с брашно тавичка. Поръсва се с червен пипер. Пече се 20 минути в гореща фурна. Поднася се с изцедено кисело мляко.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Тутманик - II вид
От форум:
От друг сайт: