Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Тутманик - II вид
Тутманик - II вид

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 ч.ч. брашно
2 яйца
5 с.л. олио
150 г. сирене
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. бакпулвер
1 ч.л. сол
червен пипер
В дълбок съд се разбиват яйцата, киселото мляко, олиото, настърганото сирене и солта. Брашното се пресява 2-3 пъти заедно с бакпулвера и постепенно се прибавя към останалата смес. Разбърква се добве и се изсипва в намазана с масло и поръсена с брашно тавичка. Поръсва се с червен пипер. Пече се 20 минути в гореща фурна. Поднася се с изцедено кисело мляко.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Тутманик - II вид
От форум:
От друг сайт: