Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Тутманик - II вид
Тутманик - II вид

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 ч.ч. брашно
2 яйца
5 с.л. олио
150 г. сирене
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. бакпулвер
1 ч.л. сол
червен пипер
В дълбок съд се разбиват яйцата, киселото мляко, олиото, настърганото сирене и солта. Брашното се пресява 2-3 пъти заедно с бакпулвера и постепенно се прибавя към останалата смес. Разбърква се добве и се изсипва в намазана с масло и поръсена с брашно тавичка. Поръсва се с червен пипер. Пече се 20 минути в гореща фурна. Поднася се с изцедено кисело мляко.
Още рецепти за Други изделия
Сиропиран щрудел с лимон, ябълки и орехи
Солени мъфини със сирене и извара
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Тутманик - II вид
От форум:
От друг сайт: