Начало » Предястия » Рецепти за Салати » рецепта Тиквички с кус кус
Тиквички с кус кус

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300 г кус кус
1 тиквичка
1 глава лук
2-3 скилидки чесън
олио
1-2 с л зехтин
копър
магданоз
сол на вкус
черен пипер
Кус кусът се сварява в подсолена вода за 10 минути и се отцежда. В загрято олио се задушават нарязания лук, ситно нарязани скилидки чесън и обелена и нарязана на кубчета тиквичка. Ако е нужно се добавя малко вода. Задушава се до омекване. Овкусяваме със сол, черен пипер и нарязан копър и магданоз. Смесва се с отцедения кус кус, разбъркваме с 1-2 с. л. зехтин. Поднасяме с пресни домати.
Бързо и много вкусно, не само като салата, а може и за гарнитура на печено пиле. Добър апетит !
Още рецепти за Салати
Салата от печен пипер и патладжан
Свежа салата с кубченца сирене
Салата с майонеза и крема сирене
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Тиквички с кус кус
От форум:
От друг сайт: