Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Соленки от парено тесто
Соленки от парено тесто

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 яйца
1 ч.ч. вода
1 ч.ч. натрошено сирене
1 ч.ч. брашно
1 каф.чашка олио
брашно за замесване на еластично тесто
кашкавал
Слагаме водата, олиото и сиренето на котлона да заврят. После добавяме 1 ч.ч. брашно и бъркаме, докато се събере тестото на топка. Дръпваме от котлона и оставяме да се охлади.
Към изстиналото парено тесто, добавяме яйцата и разбъркваме докато се усвоят от тестото. Към полученото лепкаво тесто добавяме брашно и замесваме еластично тесто. Разточваме върху поръсена с брашно повърхност и изрязваме триъгълничета. Слагаме парченце кашкавал и навиваме на кифлички. Подреждаме в намазана с мазнина тава и печем в предварително загрята фурна.
Още рецепти за Други изделия
Сиропиран щрудел с лимон, ябълки и орехи
Солени мъфини със сирене и извара
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Соленки от парено тесто
От форум:
От друг сайт:
krasimira girova