Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Соленки от парено тесто
Соленки от парено тесто

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 яйца
1 ч.ч. вода
1 ч.ч. натрошено сирене
1 ч.ч. брашно
1 каф.чашка олио
брашно за замесване на еластично тесто
кашкавал
Слагаме водата, олиото и сиренето на котлона да заврят. После добавяме 1 ч.ч. брашно и бъркаме, докато се събере тестото на топка. Дръпваме от котлона и оставяме да се охлади.
Към изстиналото парено тесто, добавяме яйцата и разбъркваме докато се усвоят от тестото. Към полученото лепкаво тесто добавяме брашно и замесваме еластично тесто. Разточваме върху поръсена с брашно повърхност и изрязваме триъгълничета. Слагаме парченце кашкавал и навиваме на кифлички. Подреждаме в намазана с мазнина тава и печем в предварително загрята фурна.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Соленки от парено тесто
От форум:
От друг сайт:
krasimira girova