Начало » Предястия » Рецепти за Салати » рецепта Салата с лимец, пилешко филе, гъбки и авокадо

Салата с лимец, пилешко филе, гъбки и авокадо

Разпечатай

от готварската книга на Марина Голева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за 4 порции:
150 гр. лимец
200 гр. пилешко филе
250 гр. гъби печурки
1 връзка зелен лук
3 скилидки чесън
1 връзка магданоз
1 бр. авокадо
половин лимон
сол и черен пипер
зехтин

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Салата с лимец, пилешко филе, гъбки и авокадо

За приготвяне на салатата първо сварете лимеца по начина описан на опаковката, която сте закупили. През това време в загрят оребрен тиган с малко зехтин изпечете пилешкото месо като го овкусите със сол и черен пипер по вкус. Нарежете гъбите на филийки, зеления лук, чесъна и магданоза на ситно. Запържете и накрая добавете ситно нарязания магданоз.

Отцедете сварения лимец. Нарежете на кубчета пилешкото филе и авокадото. В купа смесете сварения лимец, запържените гъби, зеления лук, чесън, кубчетата пилешко филе и авокадо и разбъркайте. Овкусете със зехтин, лимон, сол и черен пипер. Салатата може да се поднесе както топла, така и студена. Добър апетит!



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Салата с лимец, пилешко филе, гъбки и авокадо


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама