Начало » Десерти » Рецепти за Рула » рецепта Руло с маргарин

Руло с маргарин

Разпечатай

от готварската книга на Radka Petrova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

5 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно

за крема:
4 с.л. маргарин
1 с.л. пудра захар
2 с.л. конфитюр /аз слагам от ягоди/

украса за рулото:

100 грама шоколад
1 с.л. олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Руло с маргарин

Разбиваме яйцата с миксер, добавяме захарта, след като и тя се разбие добре и се стопи добавяме брашното, но разбиваме с вилица, за да не спаднат белтъците. Изсипваме сместа в намазана продълговата тавичка /от тези, които са комплект към печката/ или слагаме домакинска хартия за печене, която намазваме с олио. След като се изпече блатът го изсипваме върху мокра кърпа или тензух, навиваме веднага с мократа кърпа, развиваме и мажем с готовия крем. Този крем аз си го измислих, защото исках по някакъв начин рулото да е напоено, а маргаринът като се стопи от топлото руло, рулото е напоено. Отгоре го поръсваме с пудра захар или шоколад, разстопен с олиото на водна баня или в микровълновата.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Руло с маргарин


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама