Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Пълнено хлебче
Пълнено хлебче

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 бр.хляб
2 с.л.лютеница
250 гр.бекон
200 гр.кашкавал
10 бр.маслини
1 щипка мащерка
2 щипка шарена сол
60 гр.масло
Нарежете хляба на филийки, но не до края. После го нарежете по дължина. Намажете отворите с лютеница и във всеки поставете парчета бекон (пушен), кашкавал и маслини.
Поставете хляба върху фолио в тавата. Разтопете маслото и го смесете с подправките. Разбъркайте и полейте хляба с него.
Печете в загрята фурна, докато се разтопи кашкавалът.
Извадете и поръсете с шарена сол.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнено хлебче
От форум:
От друг сайт: