www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Добринка Петкова на 29 Януари 2013

Пълнено хлебче

Необходими продукти
1 бр.хляб
2 с.л.лютеница
250 гр.бекон
200 гр.кашкавал
10 бр.маслини
1 щипка мащерка
2 щипка шарена сол
60 гр.масло

Нарежете хляба на филийки, но не до края. После го нарежете по дължина. Намажете отворите с лютеница и във всеки поставете парчета бекон (пушен), кашкавал и маслини.

Поставете хляба върху фолио в тавата. Разтопете маслото и го смесете с подправките. Разбъркайте и полейте хляба с него.

Печете в загрята фурна, докато се разтопи кашкавалът.

Извадете и поръсете с шарена сол.