Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Палачинки, запечени във фурна

Палачинки, запечени във фурна

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Константинова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за палачинките:
3 яйца
2 ч.ч. брашно /ако е необходимо добавете още/
1 ч.ч. прясно мляко
2 ч.ч. вода
сол

за плънката:

6 бр. кренвирш

за заливане:
3 яйца
1 кутия майонеза
2 средно големи домата
200 гр. настърган кашкавал
олио за намазване на тигана

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Палачинки, запечени във фурна

Смесете продуктите за палачинки и разбийте добре. Изпечете в сгорещен и подмазнен тиган около 10 палачинки. Нарежете кренвиршите на половинки. Завийте във всяка палачинка по парче кренвирш и ги наредете в подмазнена тава. Нарежете доматките на кръгчета и ги разпределете върху палачинките. Разбийте 3-те яйца заедно с майонезата. Полейте със сместа и сложете тавата във фурната. Печете до златисто. Преди готовност 2-3 минути, поръсете с настърган кашкавал и допечете.



Още рецепти за Други изделия

Рецепта за Чабата Чабата

Рецепта за Хляб с моцарела Хляб с моцарела

Рецепта за Чеснова пърленка Чеснова пърленка

Рецепта за Пърленки Пърленки

Рецепта за Усукан празник Усукан празник

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Много хубава идея!



Ако желаете, може да сложите линк към Палачинки, запечени във фурна


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама