Начало » Тестени изделия » Рецепти за Милинки » рецепта Милинки - IV вариант

Милинки - IV вариант

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 яйца
1 мая за хляб
2 ч.ч. прясно мляко
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар
брашно
олио

за заливка:
1 пак. краве масло
2 с.л. галета
щипка сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Милинки - IV вариант

Прави се тесто от изброените продукти. Оформят се топчета от тестото с големина на орех, овалват се в олио и се подреждат в намаслена тава. Изчаква се да втасат. Поливат се със заливка, приготвена от разтопеното краве масло, смесено с галетата и шипка сол. Пече се на 180 градуса. Когато са готови се поръсват с пудра захар.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Милинки - IV вариант


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама