Начало » Тестени изделия » Рецепти за Милинки » рецепта Милинки - IV вариант

Милинки - IV вариант

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 яйца
1 мая за хляб
2 ч.ч. прясно мляко
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар
брашно
олио

за заливка:
1 пак. краве масло
2 с.л. галета
щипка сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Милинки - IV вариант

Прави се тесто от изброените продукти. Оформят се топчета от тестото с големина на орех, овалват се в олио и се подреждат в намаслена тава. Изчаква се да втасат. Поливат се със заливка, приготвена от разтопеното краве масло, смесено с галетата и шипка сол. Пече се на 180 градуса. Когато са готови се поръсват с пудра захар.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Милинки - IV вариант


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама