Начало » Закуски » Рецепти за Други закуски » рецепта Катми с кашкавал
Катми с кашкавал

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 ч.ч. брашно
1 щипка сол
1 щипка захар
1 ч.ч. прясно мляко
1/4 мая
80 гр. кашкавал
1 яйце
олио за намазване на тигана
Пресявам брашното. Стоплям леко млякото и размивам маята със захарта вътре. Разбивам яйцето. Настъргвам кашкавала. Всичко обърквам много добре в дълбока купа. Оставям да втаса настрани за 30 мин.
Нагрявам си тигана, вътре го намазвам леко с олио само първия път, после не залепват катмите. С черпак си изсипвам на 3 места в тигана. Пека ги от двете страни, като ги обръщам. Стават меки, вкусни и малко дебели. Хапваме с компот.
Още рецепти за Други закуски
Кифли с майонеза с пълнеж-локум
Солен кекс със сирена, маслини и семена
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Катми с кашкавал
От форум:
От друг сайт: