Начало » Закуски » Рецепти за Други закуски » рецепта Катми с кашкавал
Катми с кашкавал
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 ч.ч. брашно
1 щипка сол
1 щипка захар
1 ч.ч. прясно мляко
1/4 мая
80 гр. кашкавал
1 яйце
олио за намазване на тигана
Пресявам брашното. Стоплям леко млякото и размивам маята със захарта вътре. Разбивам яйцето. Настъргвам кашкавала. Всичко обърквам много добре в дълбока купа. Оставям да втаса настрани за 30 мин.
Нагрявам си тигана, вътре го намазвам леко с олио само първия път, после не залепват катмите. С черпак си изсипвам на 3 места в тигана. Пека ги от двете страни, като ги обръщам. Стават меки, вкусни и малко дебели. Хапваме с компот.
Още рецепти за Други закуски
Кифли с майонеза с пълнеж-локум
Солен кекс със сирена, маслини и семена
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Катми с кашкавал
От форум:
От друг сайт: