Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Яйчени тиквички
Яйчени тиквички

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 яйца
1 средно голяма тиквичка
шарена сол
В подходящ тиган изпържваме нарязаните на ленти тиквички, като при всяко обръщане ги поръсваме с шарена сол. Задушаваме ги. След това изпържваме и яйцата, като ги забулваме и обръщаме и от двете страни. Също поръсваме с шарена сол. Нареждаме в чиния първо тиквичката и после яйцето.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Яйчени тиквички
От форум:
От друг сайт: