Начало » Закуски » Рецепти за Други закуски » рецепта Яйчен пастет

Яйчен пастет

Разпечатай

от готварската книга на Деси Дрезгова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

5-6 бр. яйца
150 гр. меко сирене или крема сирене
50 гр. краве масло
щипка черен пипер
6 бр. препечени филийки

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Яйчен пастет

Сварените яйца се намачкват хубаво с вилица. Към тях се прибавят натрошеното сирене, маслото и черният пипер до получаване на еднородна смес. Добавя се сол на вкус при условия, че сиренето не е солено или се използва крема сирене. По желание готовата смес може и да се пасира. Яйчния пастет е много вкусен с препечена филийка.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар12 Ноември 2014
Йоана Йорданова
Мммм... вкусно!



Ако желаете, може да сложите линк към Яйчен пастет


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама