Начало » Закуски » Рецепти за Други закуски » рецепта Яйчен пастет
Яйчен пастет

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5-6 бр. яйца
150 гр. меко сирене или крема сирене
50 гр. краве масло
щипка черен пипер
6 бр. препечени филийки
Сварените яйца се намачкват хубаво с вилица. Към тях се прибавят натрошеното сирене, маслото и черният пипер до получаване на еднородна смес. Добавя се сол на вкус при условия, че сиренето не е солено или се използва крема сирене. По желание готовата смес може и да се пасира. Яйчния пастет е много вкусен с препечена филийка.
Още рецепти за Други закуски
Солен кекс със сирена, маслини и семена
Мекици с кисело и прясно мляко
Панирани филии от козунак с аромат на канела и коняк
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Яйчен пастет
От форум:
От друг сайт:
Йоана Йорданова