Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Гарнитури » рецепта Хрупкави печени картофи
Хрупкави печени картофи

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1,5 кг картофи
1 1/2 кафяна чашка олио
червен пипер
чубрица
шарена сол
сол
Картофите се обелват и се варят 10 минути във вряща подсолена вода. Изваждат се, нарязват се и се поръсват с подправките. В тава слагаме олиото и предварително го загряваме във фурната. Картофите се изсипват в тавата и се разбъркват с горещото олио. Пекат се до получаване на златиста и хрупкава коричка.
Още рецепти за Гарнитури
Салата с броколи, карфиол и моркови
Наденица с къдрави пържени картофи - за ничинаещи
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Много са подходящи за бира!
Ако желаете, може да сложите линк към Хрупкави печени картофи
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова