Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Гарнитури » рецепта Хрупкави печени картофи
Хрупкави печени картофи

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1,5 кг картофи
1 1/2 кафяна чашка олио
червен пипер
чубрица
шарена сол
сол
Картофите се обелват и се варят 10 минути във вряща подсолена вода. Изваждат се, нарязват се и се поръсват с подправките. В тава слагаме олиото и предварително го загряваме във фурната. Картофите се изсипват в тавата и се разбъркват с горещото олио. Пекат се до получаване на златиста и хрупкава коричка.
Още рецепти за Гарнитури
Салата с броколи, карфиол и моркови
Наденица с къдрави пържени картофи - за ничинаещи
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Много са подходящи за бира!
Ако желаете, може да сложите линк към Хрупкави печени картофи
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова