Начало » Тестени изделия » Рецепти за Пици » рецепта Хляб-пица

Хляб-пица

Разпечатай

от готварската книга на Петя Тодорова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

800 гр. готово тесто или домашно приготвено
колбас по избор
доматено пюре
кашкавал
риган

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Хляб-пица

Тестото се разточва на правоъгълник. Върху него се намазва доматеното пюре поръсват се другите продукти нарязани на кубчета. Завива се на руло, усуква се и се свива на венец. Пече се в тава с хартия за печене или в намаслена кексова форма около 30-40 минути на 150 градуса. След като се изрече се оставя да изстине и тогава се реже.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар16 Октомври 2014
Надя Недева
Интересно ! :)) Ще го изпробвам :)



Ако желаете, може да сложите линк към Хляб-пица


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди