Начало » Закуски » Рецепти за Палачинки » рецепта Голямата палачинка

Голямата палачинка

Разпечатай

от готварската книга на Ralica Georgieva

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 ч.чаша прясно мляко
1 ч.чаша брашно
1/2 пак кр. масло
4-5 яйца
малко сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Голямата палачинка

Разбиват се яйцата. Прибавят се млякото, брашното и солта. Изсипва се в тава, в която предварително е загрят маргарина. Пече се в умерена фурна. Сместта става накъдрена. След опичане спада и след като изстине малко се реже. Може да се хапва със сирене, течен шоколад и др. Да Ви е сладко!



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Голямата палачинка


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама