Начало » Десерти » Рецепти за Баклави » рецепта Домашни саралийки
Домашни саралийки

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пакет фини кори
смлени орехи около 300-400 грама
за захарния сироп:
0.5 кг захар
2 броя ванилия
1 л. вода
На всяка кора се ръсят орехи, кората се навива на точилка и леко се изнизва, като на хармоника. Редят се в тавичка, пекат се на 180 градуса. Като изстинат се прави захарния сироп и се заливат с топъл сироп.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Домашни саралийки
От форум:
От друг сайт: