Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Пъстърва на тиган
Пъстърва на тиган

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4-5 бр. средно големи пъстърви
сол
лимон
Изчистете и осолете пъстървата. Оставете я за около час да си поеме солта. Загрейте оребрен тиган. Изпечете рибата от двете страни без мазнина. Поднесете с лимон.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?
За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »
Подгответе диетата си за сезона на колоезденето
Зимата вече си тръгва, така че скоро ще настъпи сезонът на колоезденето. Ето нашите съвети как да нагласите хранителния си режим по подходящ начин. Наясно сме, че единствено с диета няма да станете победители в Тур дьо Франс.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пъстърва на тиган
От форум:
От друг сайт: