Таратор - II вариант
Белим краставиците. Нарязваме на ситно. Посоляваме, добавяме олио и нарязани на ситно пресен копър и магданоз...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - без термична обработка
п>
Белим краставиците. Нарязваме на ситно. Посоляваме, добавяме олио и нарязани на ситно пресен копър и магданоз...
Оставяме чушките да повяхнат за повече от 12 часа, за да можем да ги редим без да се чупят...
В подсладеното прясно мляко и какао се потапят за малко бишкотите, редят се в поднос, намазват се с част от разбитата сметана...
От сместа се правят малки топчета с големина на черешки. После се потапят в разтворената червена боя и се овалват в кристална захар...
Здравословна рецепта с плодове, зеленчуци и орехи, гарнирани по интересен начин.
Почистете и измийте ягодите, като оставите една за украса. Сложете ги в подходящ съд, в който да пасирате...
Бананите се нарязват на ситно и се пасират, добавя се захарта и се пасират отново така, че захарта да се стопи...
В купа слагаме млякото, захарта, коняка, нес кафето и какаото, разбиваме с лъжица докато се стопи захарта...
Разбиваме двете смеси поотделно и после с разбиване с миксера на ниска степен ги събираме в по дълбока купа...
Объркваме месото с подправките и оставяме да престои 1 час, после се пълнят изчистените и измити черва...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама