Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с телешко месо » рецепта Телешко руло с плънка

Телешко руло с плънка

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 кг телешко месо
1 с.л.оцет
2 скилидки чесън
1/2 ч.л чубрица
2 връзки зелен лук
1/2 връзка магданоз
1 с.л.ленено семе
1 с.л.сусам
50 гр белени семки
50 гр орехи
2 с.л. горчица
1 ч.ч.бира
1 телешки бульон

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Начукваме и разточваме месото до получаване на правоъгълник. Поръсваме с оцет, нарязания наситно чесън и чубрица. Покриваме и оставяме да престои 6 часа в тази марината. Месото намазваме с горчицата от двете страни и приготвяме плънката като: нарязваме на ситно лука, запържваме го леко и добавяме всички семена и ядки, малко сол и черен пипер, накрая добавяме магданоза, ситно нарязан. Слагаме плънката в средата на месото и навиваме на руло, което връзваме с конец. Слагаме в тавичка и заливаме с бирата и 2 ч.ч.вода, слагаме и бульона и печем около час и половина.


Продукти: телешко месо, оцет, чесън, чубрица, зелен лук, магданоз, ленено семе, сусам, семки, орехи, горчица, бира, телешки бульон

Тагове: Оригинални рецепти

Добави към любими рецепти Разпечатай Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

След Великден: Какво да сготвим с варени яйца

След Великден: Какво да сготвим с варени яйца

За Великден обикновено боядисваме доста яйца, които не успяваме да изядем, а с тях можем да приготвим различни вкусни ястия.
още »

Яжте зеленолистни зеленчуци всеки ден, за да подмладите мозъка си с 11 години

Яжте зеленолистни зеленчуци всеки ден, за да подмладите мозъка си с 11 години

Една порция зеленолистни зеленчуци дневно предпазва от деменция, показва ново изследване на учени от Чикаго.
още »

Термичната обработка прави някои зеленчуците по-полезни

Термичната обработка прави някои зеленчуците по-полезни

Смята се, че суровите зеленчуците са изключително полезни и затова не трябва да бъдат готвени. Но последно изследване показва, че някои зеленчуци все пак трябва да бъдат подложени на термична обработка, за да бъдат още по-добре усвоени.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар04 Декември 2013
Надя Недева
изглежда много вкусно :)


реклама

Ако желаете, може да сложите връзка към Телешко руло с плънка


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я





реклама