Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки бон филенца с плънка
Пилешки бон филенца с плънка
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 2 порции:
400 гр. бонфиле / 1 бр.
4 гъби
1 кисела краставичка
1 глава лук
горчица
кашкавал за поръсване
Филетата разрязваме по дължина, така, че да станат на две и намазваме обилно с горчицата. Върху тях редим предварително запържената плънка (гъби, лук, краставичката, сол) и поръсваме с кашкавал. Затваряме с другата част на бонфилето, така че да се получи сандвич и отново поръсваме с кашкавал. Слагаме ги поотделно в леко намазнено фолио и ги печем в предварително загрята фурна на 180С за 30/40мин. Подходяща гарнитура: картофено пюре.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Опитах го скоро, тъй като имах гости, само че аз не пържех плънката, а използвах мариновани гъби! Страхотно е ! А и горчицата спомага много за вкуса на пилето :)
Горчицата ме заинтригува.Ще опитам!
Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки бон филенца с плънка
От форум:
От друг сайт:
Tanya Doycheva