Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Леко сварявате пилешкото месо до полу-готовност, за да съкратите времето във фурната за печене. Отделно в тенджера с олио задушавате гъбите, подправяте със сол и подправките, счуканият чесън и натрошения бульон от кубче. Изсипвате задушените гъби в тава, добавяте картофите нарязани на едро, и пилешкото месо. Поръсвате още малко черен пипер върху пилето и слагате краве масло на места върху него. Добавяте 1 ч.ч. от бульона, в който сте варили месото. Затваряте тавата с алуминиево фолио и оставяте ястието за 45 минути във фурната на 180 градуса. След това махнете фолиото и допичате до златиста коричка.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
От форум:
От друг сайт: