Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Бяла риба с кашкавалена панировка
Бяла риба с кашкавалена панировка
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр. филе от бяла риба (по избор)
сокът от 1 лимон
4 с.л. зехтин
200 гр. настърган на ситно кашкавал
2 яйца
10 с. л. брашно
10 с. л. галета
сол и черен пипер на вкус
олио за пържене
Нарязваме на едро рибата и я мариноваме с лимоновия сок, 4 с. л. зехтин и черен пипер и сол на вкус. Оставяме да престои 20 минути. Смесваме брашното, галетата и настъргания кашкавал. Разбиваме яйцата. Потапяме парчетата риба първо в яйцата, а след това оваляме добре в сместа от брашното, галетата и кашкавала. Пържим в предварително загрято олио до готовност и от двете страни.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бяла риба с кашкавалена панировка
От форум:
От друг сайт: